(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Venoušův naložený hermelín
Potřebné ingredience
2 hermelíny,1 větší cibule)může být červená-pro barvu),1 bobkový list,8 kuliček pepře,3 kuličky nového koření,1/2 lžičky ml.papriky,sůl,2 str.česneku,olivový olej(může být i slunečnicový),kdo chce ostřejší přidá 1 feferonku
Postup přípravy
Hermelíny si rozkrojíme napůl a pomažeme je utřeným česnekem se solí a paprikou.Pak zase půlky k sobě přitiskneme a rozkrojíme na čtvrtky.Naskládáme do malé zavařovací sklenice ,prokládáme proužky cibule a přidáváme koření.Nakonec zalijeme olejem ,uzavřeme a necháme v chladu stát asi 3-5 dni.je to výborná chuťovčička.
naloženo ve sklenici
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Boňule
(upraveno)
12. 1. 2012, 20:27
To vypadá hodně dobře, Venouš musí být tedy šikula!
chalupnicka
(upraveno)
13. 1. 2012, 8:32
@Boňule
Venouš-odjakživa :-